Kaffe

Snus till kaffet

Det finns en hel värld av smaker när det gäller kaffe. Men det gör det även om man tänker på snus. Om du avnjuter dessa två tillsammans så blir smaken dubbelt så bra.

Vilket snus ska jag välja?

Det bästa snuset för alla tillfällen är av märket Velo som erbjuder en mängd spännande smaker. Beroende på hur du dricker ditt kaffe kan vissa smaker vara att föredra. Om du exempelvis gillar att dricka svart kaffe kan det fungera bra med ett snus av en starkare karaktär som exempelvis Velos smaker av jalapeño eller lakrits. Om du vill vara på den säkra sidan oavsett vilket kaffe du dricker så är smaken creamy coffee från Velo ett storslaget val.

En oslagbar kombination

Du kanske tycker det låter konstigt att kombinera snus och kaffe men sanningen är att många som provat tycker att det är en riktig smakhöjare. Det är egentligen inte svårare än att man tar det bästa av två världar och kombinerar dem för att få ett helt fantastiskt resultat. Om du tycker att det verkar vara en obehaglig känsla att dricka kaffe när du har snusen i munnen så kan du alltid ta den efter att du druckit upp.

Lämna ett svar