Kaffe

Så beställer du kaffe i Torrevieja

Spanien är en populär destination bland svenskar för sol och värme. En favorit bland svenskar är staden Torrevieja som ligger lite nedanför Alicante. För kaffeälskare kan det vara bra att veta hur du beställer kaffe i Spanien. De har många olika varianter som kanske inte heter samma sak som i Sverige.

Planerar du att köpa lägenhet i Torrevieja kan det vara bra att kunna beställa på spanska. Torrevieja är en populär stad bland svenskar och många väljer att köpa semesterhus i staden. Det finns många kaféer och barer att välja mellan. På sommaren är staden livlig med turister och på vintern är det lite lugnare. Torrevieja bjuder också på hela 300 soldagar om året.

Olika kaffevarianter i Spanien

Det finns mycket att upptäcka i Torrevieja och det finns även många närliggande städer som Alicante, Murcia, Elche och Cartagena. Efter en lång och härlig strandpromenad kan det vara gott med en kopp kaffe. Priset för en kopp kaffe är billigare i Spanien än vad det är i Sverige, vilket helt klart är en fördel. Café Americano är en populär kaffevariant som påminner om svenskt bryggkaffe men med en italiensk touch. Vill du ha en vanlig espressokaffe med mjölk beställer du helt enkelt en ”Café com Leche”. Café Solo är en variant för de som vill ha starkare kaffe.

Populärt med husköp i Spanien

Det finns ett stort intresse för husköp i Spanien bland svenskar. Genom att jämföra olika lägenheter och hus med varandra kan du hitta rätt. Många kan numera jobba hemifrån, vilket är en anledning till att många väljer att köpa hus i soliga Spanien. Detta har skett främst under pandemin då allt fler företag fick tänka om.

Lämna ett svar