Fika

Koppla av på kafé

Sverige har ett gott rykte i fikavärlden som landet där vi gärna tar en kaffe och en kaka när vi vill koppla av tillsammans och prata om allt mellan himmel och jord. Att gå på kafé är dock inget svenskt påfund utan något man gärna gör överallt.

Kombinera kaffe och snus

Kaffeälskaren tycker om att njuta på uteserveringen och prova sig fram mellan det stora utbudet av smaker. Det finns något för alla och har du inte provat Espresso, Cappuccino eller Latte macchiato har du en hel del att sysselsätta dig med. Det går dessutom att kombinera fikabröd med kaffe i det oändliga. Du kan också prova att kombinera snus och kaffe, om du är snusare förstås. På snusnetto.se hittar du bland annat tobaksfritt Xqs snus till förmånliga priser. Snus från Xqs är tobaksfritt och du kan prova smaker som Black cherry, Fizzy cola och Soft Toffee. Xqs erbjuder även nikotinfritt snus i olika varianter. För att få ut så mycket som möjligt av smakupplevelsen kan du välja om du vill dricka kaffet med snus samt före eller efter för att uppnå bäst effekt.

Lockande atmosfär

Det är särskilt begreppet fika som har tagit utlandet med storm. Listor med Stockholms allra bästa kaféer är inte ovanligt när det gäller marknadsföring. Det är inte bara snuset du kan ta med till kaféet utan även en riktigt god bok. Det är välkänt att några av världens allra bästa författare gärna skriver på kaféer där det även händer att de hittar karaktärer till sina böcker. J.K Rowling och vår egen Camilla Läckberg är bara några exempel på när inspiration möter kafé och resulterar i en fantastisk bok. Litterära rörelser har startat på kaféer där expressionismen är ett ypperligt exempel. Även poeter uppskattar atmosfären och hittar uppslag till oförglömliga dikter, inte sällan i sällskap av både cigaretter och snus.

Lämna ett svar