Caféer

Sälj goda knäckebrödssmörgåsar på ditt kafé

När vi tänker på ett kafé är det ofta en bakelse, kanelbulle, sallad eller maffig smörgås som vi ser framför oss. Allt det är gott. Men det är många som skulle vilja få äta något lite nyttigare. Satsa på goda knäckebrödssmörgåsar på ditt kafé och bredda utbudet på ett enkelt sätt.

Köp knäckebröd online

Som kaféägare måste du ha ett varierat sortiment så att alla hittar något gott när de besöker dig. Det är många som gillar en knäckebrödsmacka som fika. Den är mättande, nyttig och väldigt god. Perfekt för personer som behöver hålla nere på sötsakerna eller som behöver hålla koll på blodsockret. Alla gillar inte heller vitt bröd eller bullar. Det finns många som föredrar ett mörkare bröd, som ett dansk smörrebröd, eller en vanlig svensk knäckemacka. En annan fördel med just knäckebröd är att du köper det online och att det håller väldigt länge. Du hittar ett stort utbud av olika knäckebrödssorter på Wasa. Köp ditt knäckebröd online och erbjud knäckemacka på ditt kafé.

Goda pålägg

Det som är så bra med just knäckebröd är att brödbitarna håller länge och är enkla att hantera. Du behöver inte tänka på datum eller baka dem tidigt på morgonen. Det gör dem perfekta som alternativ på ett kafé eller en restaurang. Man kan nästan äta vad som helst på en knäckemacka, men riktiga klassiker är ägg, leverpastej, köttbullar, skinka, ost och naturligtvis sill. Du kan även göra smörgåsar med avokado, majonnäs och räkor. Det kan också vara klokt att erbjuda veganska knäckebrödssmörgåsar, så att även veganer har ett bra och hälsosamt alternativ.

När du börjar att sälja knäckebröd kan du se vilka sorter som säljer mest och sedan satsa på dem. Eftersom en knäckemacka är så billig kan du också skapa ett erbjudande med en knäckemacka med bara färskost, som philadelphiaost, och gurka och sälja den riktigt billigt. Eller som komplement till sött fika. Det är många som kan vara lite småhungriga och gärna köper både en knäckemacka och en bakelse om priset bara är bra. Kring jul och påsk kan du skapa kreationer som passar till högtiderna, och erbjuda olika sillsorter. Sommartid är det många som uppskattar en knäckemacka med matjessill, gräddfil och kall potatis.

Lämna ett svar