Caféer

Olika saker att sälja på ditt café

Som företagare är det bra att bredda sig. Om du är en ägare till ett café kan det därför vara bra att bredda ditt sortiment. På så vis ökar du dina chanser för att ditt café ska bli mer lönsamt. Här nedan får du tips på olika saker att sälja på ditt café.

Sälj fröer på ditt café – köp dem hos https://flo-rea.com/

Om ditt café har en lantlig stil och/eller ligger ute på landet, passar det utmärkt att komplettera ditt sortiment med fröer. Ha en vägg med olika fröer som kunderna kan köpa med sig när de ändå tar en fika. Hos https://flo-rea.com/ hittar du ett stort sortiment av fröer som du kan köpa till ditt café. Hur många du ska köpa är så klart upp till dig och du behöver inte ha ett stort sortiment av fröer till att börja med. Köp ett tiotal olika sorter som experiment. Då får du en indikation på om fröer är passande att sälja på ditt café. Gå in på https://flo-rea.com/ för att se ut olika frösorter.

Sälj egendesignade smycken

Gillar du eller någon du känner att göra egna smycken på fritiden? I så fall kan ditt café vara en perfekt plats att sälja dem på. Beroende på hur värdefulla smyckena är, är det viktigt att anpassa sig efter det. Lämna inte smyckena obevakade om de är värdefulla och ha dem inte framme på ett sätt som gör dem enkla att stoppa i fickan. Visa dem istället i ett vitrinskåp eller bakom disken för säkerhets skull.

Sälj kaffe och te i lösvikt

Något som hör ett café till är kaffe och te. Därför är det väldigt lämpligt att kunna erbjuda kunderna möjligheten att köpa på sig lite exklusiva kaffe- och tesorter i lösvikt. Något som väldigt många kunder uppskattar är möjligheten att köpa nymalt kaffe. Doften av nymalt kaffe är svår att jämföra med något annat. Därför kan du med fördel sälja färdigrostade bönor i caféet och mala dem på plats. Det kommer sprida en härlig doft i hela caféet som kommer få kunderna att vilja återkomma.

Lämna ett svar