Caféer

Sköt om ditt café

För att lyckas med ditt café är det viktigt att du sköter om det på ett bra sätt. Kunderna vill så klart ha gott kaffe, men de vill också få känslan av att lokalen är ren och fräsch. Det handlar om allt från att inredningen är genomtänkt till att kundtoaletten känns ren och hel. Se gärna till att ha en god relation med olika företag från olika yrkeskategorier, så att du snabbt och få hjälp om det behövs.

Skaffa ett kontaktnät

Som företagare är det bra att ha ett kontaktnät. Får du exempelvis problem med VVS på ditt café behöver du någon som kan komma snabbt. Du kan kontakta rörmokare Stockholm för att få hjälp av auktoriserade rörmokare. De kan exempelvis hjälpa dig att laga en läckande blandare eller med avloppsrensning om du skulle så stopp i avloppet. Du kan alltid be om en offert innan de påbörjar arbetet. Det är viktigt att endast använda dig av branschlegitimerade rörmokare..

Det är även bra att ha en god kontakt med företaget du har köpt eller hyr dina kaffemaskiner ifrån. Utan fungerande kaffemaskiner blir det svårt att driva ett kafé. Om de skulle hända något med dem vill du att en servicetekniker snabbt kan komma ut och hjälpa dig.

Lämna ett svar