Caféer

Öppna café i Stockholm – tips på vägen

I Sverige är fikastunden helig och kanske är det också anledningen till att utbudet av caféer i Stockholm är så stort. Med det sagt finns det alltså både en hög efterfrågan och många fikaställen att välja mellan. Det är inga problem att fika i Stockholm, med andra ord!

Ska du öppna café på Kungsholmen behöver du ha ett tydligt koncept och dessutom en plan för hur du bäst förbereder inför öppningen. Häng med för att ta del av några bra tips som hjälper dig att lyckas i Sveriges mest konkurrenstäta caféområde.

Anlita elektriker på Kungsholmen

Att ha rätt folk omkring dig från start är guld värt eftersom projektet då rullar på mer effektivt. Ska du öppna café på Kungsholmen är tipset att även leta hantverkare såsom elektriker på Kungsholmen. Anlitar du en elektriker som finns nära tillhands på Kungsholmen har du någon att ringa när du behöver snabb hjälp med en installation eller om strömmen går. Utöver elektriker på Kungsholmen är det bra med en certifierad rörmokare i närheten!

Pålitliga leverantörer

Kom även ihåg att välja dina leverantörer med omsorg, och det omfattar flera aspekter. Är tanken att erbjuda ett hållbart cafékoncept bör du fokusera på lokala råvaror. Ibland kan saker kosta mer, men å andra sidan är det en värdefull investering. Det vill säga något som gör att just ditt café är unikt och sticker ut från mängden.

Lyssna och ta till dig av feedback

Även om ditt engagemang och fokuserade arbete spelar en viktig roll för verksamheten är det dina kunder som genererar intäkter. Därför bör du vara lyhörd och lyssna på kritik eller feedback. Det handlar inte om att göra som alla andra säger, tvärtom ska du stå upp för ditt koncept. Men däremot kan det vara en fördel att ta till dig av det andra säger. Kanske det finns något i det som faktiskt är sant? Gör om – gör rätt!

Lämna ett svar