Caféer

Håll ett party på ett café

Varför hålla sig hemma eller i någon tråkig festlokal när man vill ställa till med fest? Hyr ett café och håll ditt party eller din maskerad där. Kanske en bra idé att få såhär lagom till Halloween eller höstens alla fester inomhus. Kolla in alla partyartiklar som finns på partykungen.se och börja planera redan nu.

Ställa till med fest; vad behövs?

Vilken typ av fest har du lust med att anordna? Ska det vara maskerad eller något slags tema, ja då är det bra att hitta det du söker på partykungen.se och hitta din maskeraddräkt eller de allra bästa partyartiklarna. Här finns också ett brett sortiment av godis och läsk som du kan köpa in för en bra peng och hålla alla gästerna med.

Vill du även ha lite tips och tricks inför festen på ditt favoritcafé så kan vi starkt rekommendera att gå in på partykungen.se och läsa alla inspirationsartiklar som finns att tillgå där. Där kan du nämligen läsa om allt mellan himmel och jord när det gäller fest och olika teman, vad som ska serveras och hur du kan göra festen kanonbra för alla gäster så att det blir ett minne för livet.

Att välja café

Har du bestämt att hålla din fest på ett café så gäller det att hitta caféet som passar till just ditt party. Om du bor i en större stad så har du normalt ett större urval men är det en mindre stad med ett unikt café kan det vara en fördel också, eftersom du säkert känner de flesta i staden. Kanske är du tjenis med caféägaren och får låna caféet ens utan att betala? Eller så kan du och några andra gå ihop och hyra det tillsammans. Gäller det att hitta ett café i en större stad kan det ibland vara svårare om du inte är väl bekant med innehavaren. Om du känner innehavaren kan det vara en stor fördel eftersom personen kanske kan hjälpa till med att baka eller ge dig information och uppgifter till en leverantör eller cateringfirma med bra priser.

Vissa caféer gör det till en grej att faktiskt hyra ut sin lokal till festarrangörer, speciellt caféer med unikt tema. Det som är bra med att hålla festen på ett café är att du ofta har tillgång till bord och stolar, en bar och kanske ibland också ett kök. Du behöver på så sätt bara köpa in den mat eller de förfriskningar som ska serveras och själva utrustningen är redan där.

Gör caféfesten till ett härligt minne

Oavsett anledning till den fest du ska arrangera så är det väl värt att planera i god tid så dina gäster får sig ett minne för livet. Tänk på mat, dekorationer och framför allt inbjudningskorten!

Lämna ett svar