Caféer

Fika gott och hyr kontorshotell i Uppsala

Uppsala är en vacker och gammal anrik stad och känd som en av Sveriges allra äldsta städer. Redan under vikingatiden var Uppsala en viktig mötesplats och boplats för vikingarna. Om man äger ett företag i Uppsala och behöver kontor, kan man på workaround.io finna ett stort utbud av kontorshotell i Uppsala att hyra. Efter en lång dag på kontoret kan man också unna sig att fika på härliga caféer runtom i Uppsalas områden.

Kontorshotell som passar behovet

Att äga ett företag innebär en hel del ansvar men också mycket man måste ordna kring det praktiska. Det är idag mycket smartare att till exempel hyra ett kontor istället för att köpa lokaler. Har man sin verksamhet lokaliserad i Uppsala, är det därför smart att hyra kontorshotell i Uppsala. På workaround.io kan man finna ett mycket stort utbud på kontorshotell i Uppsala med många olika typer av planlösningar och förmåner. När man vill hyra kontorshotell i Uppsala, kan man välja mellan flexibla kontorsplatser och öppna planlösningar, slutna egna rum med fast platser och kontorsinredning eller aktivitetsbaserade och öppna kontorsytor. Om man hyr kompletta och trivsamma Kontorshotell i uppsala kan man få allt man behöver som bemannade receptioner, färdig inredning, kaffe, frukost, wifi, städning och mycket mer.

Härlig fika efter jobbet

När man arbetar i ett kontorshotell i Uppsala, är det också trevligt att gå och fika efter en arbetsdag. Man kanske även vill gå ut och ta sig en kaffe medan man arbetar mobilt. Det finns många trevliga caféer i Uppsala som är både nya och moderna, eller äldre och anrika. Om man vill gå på ett mer modernt fik, kan man fika på Starbucks i Uppsala som ligger i Gränby centrum på Marknadsgatan 1. Starbucks amerikanska kedja har nått till många städer och till även Uppsala under 2016. Uppsala har annars också en hel del mer äldre fik som man besöka och det äldsta café man kan besöka i Uppsala heter Uroxen. Detta mysiga café ligger på S:t Johannesgatan 18 i Uppsala.

När man hyr ett kontorshotell i Uppsala, kan man som hyresgäst bli en del av stora nätverk där ofta fler andra företag hyr in sig. Det kan innebära att man knyter värdefulla kontakter medan man är inhyrd på plats. Fördelen med att hyra kontorshotell genom workaround.io är att man även kan hyra kontor i andra städer om man behöver. När man hyr ett kontorshotell i Uppsala och vill fika efter jobbet på ett mer lyxigt fik, finns det en del att välja mellan. Under dåvarande röstning i White Guide Café för 2016, valdes några fina och exklusiva caféer i Uppsala som hamnade på listan. De caféer som hamnade högst på listan är Günterska hovkonditori på Östra Ågatan 31, charmiga Bageri Brantingstorg på Brantingstorget 1, Kafé Kardemumma på Svartbäcksgatan 17, eller Café Rom på Olof Palmes Gata 6.

Lämna ett svar